Vochtproblemen in jouw woning, Totalworx is jouw redder!

Heb je een vochtprobleem in jouw woning: Is er condens aanwezig op de ramen? Zijn er schimmelvlekken op de muren? Is er sprake van het zogenaamde “opstijgend vocht”? Hangt er een vieze geur in de lucht? Trekt de vloer krom of vallen er tegels van de muren? Merk je waterverlies op? Totalworx is jouw redder!

Als je last hebt van een van deze of een ander probleem, kan je steeds bij Totalworx terecht. Wij komen ter plaatse en zoeken gericht naar de oorzaak van de problemen. Onze experten analyseren visueel elke schade, meten met een diepgaande vochtmeter (± 12 cm) bepaalde muren en vloeren, van de (kruip-)kelder tot aan het dak. Wij zullen alles controleren en bekijken zodat niets gemist kan worden. Totalworx geeft dan ook een analyse garantie. Wij gaan door tot de oorzaak gevonden is.

Desgewenst kan er een verslag opgemaakt worden waarin alle gebreken worden besproken met de nodige uitleg en foto’s. Hierin staat ook steeds de oorzaak of oorzaken met een gepast advies, zodat je weet waar je staat en welke stappen je kunt ondernemen.

Dit verslag kan u aan de betreffende aansprakelijke partijen bezorgen. Totalworx zal u hier altijd in bijstaan en adviseren indien nodig. Aansprakelijke partijen kunnen zijn: de eigenaar, de verkoper, de buren, de aannemer, de architect of de verzekeraar.

Wij streven steeds naar een minnelijke oplossing waarmee alle betrokken partijen akkoord kunnen gaan.

Maar, alvorens in discussie te gaan met mogelijk aansprakelijke partijen is het belangrijk om het probleem juist te analyseren zodat je weet waar je staat. Totalworx helpt jou verder van A tot Z.

"Totalworx heeft jaren ervaring met het oplossen van vochtproblemen."

Wens je meer informatie neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.