Luchtdichting, haal je E-peil omlaag met Totalworx!

Haal je e-peil naar omlaag, bouw luchtdicht!

De EPB-eisen in ons land worden steeds strenger.  Men kan gemakkelijk E-punten winnen door luchtdicht te bouwen. Indien je de luchtdichtheid van je gebouw verzorgt en door een blowerdoortest laat meten, kan je je E-peil al met 10 of 12 punten naar beneden krijgen. Zeer interessant, als je maximum E80 mag halen!

"Totalworx heeft jaren ervaring met luchtdichting."

Luchtdichting

Om een verzorgd en duurzaam resultaat te verkrijgen, werken wij met de specifieke materialen van Soudal en Tescon Vana:

  • Soudal Soudatight LQ: Soudatight LQ wordt aangebracht met een kwast en is een hoogwaardig vezel versterkte polymeerpasta die na droging een lucht-, en dampdicht elastisch membraan vormt.
  • Soudal Soudatight SP: Soudatight SP wordt aangebracht met Airless Spuitaparatuur en is een hoogwaardige polymeerpasta die na droging een lucht-, en dampdicht elastisch membraan vormt.
  • Deze producten worden toegepast voor het lucht-, en dampdicht afwerken van vloer-wandaansluitingen, wandplafondaansluitingen, binnenzijde binnenblad alsmede buitenzijde binnenblad voor aanbrengen van gevelisolatie.
  • Tescon Vana is een all-round luchtdichtingskleefband voor binnen- en buitengebruik. Met zijn watervaste SOLID-GLUE lijm en het non-woven PP draagvlies is TESCON VANA de meest veelzijdige kleefband die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Zeer geschikt voor de luchtdichting van de ramen langs de binnenzijde en voor houtskeletbouw.

Wens je meer informatie neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.